badge

 tree

Ελιές

Ελιές Καλαμών

first3 bigΗ ποικιλία "Καλαμών" είναι γνωστή για σαρκώδη καρπό της, η οποία υποβάλλεται σε επεξεργασία με τον παραδοσιακό φυσικό τρόπο. Η Περιφέρεια Μεσσηνίας είναι μια τεράστια ατελείωτη άλσος που ξεκινά από την ακτογραμμή καφασωτά και τελειώνει στους πρόποδες λόφων του βουνού Ταΰγετο.

Το ιδανικό κλίμα, οι 3000 ώρες ηλιοφάνειας ετησίως, οι μικρές ατομικές ελαιώνες που επιτρέπει σε κάθε παραγωγό να αφιερώσουν χρόνο και προσοχή σε κάθε ελαιόδεντρο ξεχωριστά και να πάρει τη σοδειά, όταν έχει ωριμάσει επαρκώς, όλα συμβάλλουν στην τελειότητα των ελιών.

Κυκλοφορούν σε συσκευασίες doypack 200ml, doypack vacuum, επαγγελματικές και σε βαρέλι 220lt.

Δαμασκηνοελιά

plumolivesΟι δαμασκηνοελιές είναι πολύ ιδιαίτερες και νοστιμότατες. Οι ελιές αυτές συλλέγονται με το χέρι, αλατίζονται και ψήνονται και μέσω αυτής της διαδικασίας δημιουργούνται οι μοναδικές δαμασκηνοελιές.

Συστατικά: ελιές, αλάτι, ηλιέλαιο. Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο.

Κυκλοφορεί σε συσκευασίες doypack 200ml, doypack vacuum, επαγγελματικές
και σε βαρέλι 220lt.

Oil categories

Extra virgin Organic Gourmet
Eighty percent of Greek olive oil production is of top quality extra virgin, in acidity up to 0.8%. Greece is ranked in first place among the countries that produce extra virgin olive oil and table olive oils. The unique taste brings out the freshness of salads in the best possible way. Derived from crops on which the producer does not use chemicals, pesticides or fertilizers. The richness of color and taste is pretty hard to beat. Approved Certification Organizations regularly check crops, and a packaging units and certify the final product. Used in almost all cuisines worldwide. It gives a pleasant flavor to salads, grilled vegetables, cheeses, and it is the perfect "dip". The aromatic elements (lemon, orange, bitter orange, etc.) are milled and pressed together with the olives.

Newsletter