badge

 sunflower

Ηλιέλαιο

Η εταιρεία μας πρόσθεσε στα προϊόντα της και την επεξεργασία και τυποποίηση του ηλιελαίου. 

Το ηλιέλαιο είναι λάδι βρώσιμο που παράγεται από τους σπόρους του φυτού Ηλίανθος και πιο συγκεκριμένα της ποικιλίας H. anuus. Το λάδι που παράγεται από τους Ηλίανθους επεξεργάζεται κατάλληλα, έτσι ώστε μετά την επεξεργασία να προκύψει ένα λάδι υψηλής ποιότητας, διαυγές, με χρώμα ξανθωπό και με μια γεύση ελαφρώς γλυκιά, πλούσιο σε πολυακόρεστα λιπαρά οξέα και ελεύθερο από τοξικές ουσίες, έτοιμο για να φαγωθεί από τους ανθρώπους.

Το ηλιέλαιο χρησιμοποιείτε κυρίως στην μαγειρική για τηγάνισμα μιας και είναι ανθεκτικό λόγω της υψηλής θερμοκρασίας στην οποία καπνίζει, φτάνει τους 230 βαθμούς κελσίου. Επίσης χρησιμοποιείτε σε σαλάτες, σε σάλτσες, στην παρασκευή μαγιονέζας και μαργαρίνης. Χάρη στην πλούσια περιεκτικότητα του σε βιταμίνη Ε και σε βασικά λιπαρά οξέα με αντιοξειδωτικές, θρεπτικές, συσφικτικές και αναζωογονητικές του ιδιότητες, χρησιμοποιείτε και παραγωγή καλλυντικών.

Το ηλιέλαιο μας κυκλοφορεί σε συσκευασίες των 1lt, 10lt και 20lt.

 

sunflower-field

 

Newsletter